Обратно
1.10.2024

Официални правила на кампанията „Октомврийска лапТОП оферта от Vivus“

Автор:
Vivus.bg

1. Период и начин на участие.

1.1. Периодът за участие в Кампанията „Октомврийска лапТОП оферта от Vivus“ (Кампания/та) е от 01.10.2024 г. до 30.10.2024 г. включително, с опция за удължаване.

1.2. Кампанията ще се проведе на официалната интернет страница на Организатора, а именно: https://www.vivus.bg/promo/october2024, където официалните правила на Кампанията ще бъдат достъпни;

2. Oрганизатор на Kампанията.

2.1. Организатор на Кампанията е „ВИВУС.БГ” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 202393458 (“Организатор/а“), със седалище и адрес на управление: гр. София, 1421, р-н „Лозенец“, ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 52-54.

3. Участници.

3.1. Право на участие в Кампанията има всяко физическо лице, навършило 19 години,  с постоянен адрес в Република България, което в периода на участие:

3.2. Изпълни условията, посочени в Механизма за провеждане на Кампанията в т. 4 по-долу;

3.2.1. Приеме изрично настоящите Правила, с което потвърждава участието си в Кампанията;

3.2.2. Посети официалния сайт на Организатора и се регистрира на следния адрес: https://www.vivus.bg/promo/october2024 и/или подпише Декларация-съгласие за обработване на лични данни и за участие в Кампанията в офиси на партньори на Организатора.

3.3. Не може да бъде участник в Кампанията лице, което е управител или пряко или косвено притежава участие в капитала на Организатора и/или пряко или косвено може да упражнява контрол върху Организатора; лице, върху което Организаторът може пряко или косвено да упражнява контрол; лице, което работи по трудово правоотношение, или въз основа на друг договор за Организатора, или е заето в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и/или администрирането на Кампанията, както и членове на семействата на всички изброени в настоящата точка лица. При наличие на данни за несъвместимост с това изискване, Организаторът преустановява участието на такова лице.

С оглед избягване на съмнения под „членове на семействата“ следва да се разбират: роднини по права линия без ограничение на степените, роднини по съребрена линия до четвърта степен и по сватовство до трета степен, както и лица, между които осиновяването създава отношения на роднини по права линия или на братя и сестри.

3.4. Всеки Участник има право да откаже участието си в Играта, като изпрати писмено уведомление до Организатора на следния електронен адрес: info@vivus.bg;

4. Механизъм за провеждане на Кампанията.

4.1. Всяко физическо лице, което желае да участва в Кампанията, трябва да изпълни следните условия:

4.1.1. в периода от 01.10.2024 г. до 30.10.2024 г. включително да сключи договор за кредит с Организатора независимо от размера на кредита;

4.1.2. да заяви услугата „бързо разглеждане“ на искането за кредит;

4.1.3. да влезе на уеб адрес https://www.vivus.bg/promo/october2024 и да се регистрира за участие, като напише своето име и фамилия, актуален телефон и номер на Договор за кредит в регистрационните полета и/или да подпише Декларация-съгласие за обработване на лични данни и за участие в Кампанията в офиси на партньори на Организатора;

4.2. Всеки регистрирал се (за онлайн клиентите)/подписал (за клиенти, които подписват договори на място в офиси на партньори) Декларация участник в Кампанията има право да бъде включен в тегленето на печелившите, според горепосочените условия.

4.3. Всеки участник – кредитополучател, който се е регистрирал за участие в периода 01.10.2024 г. до 30.10.2024 г. включително, участва един път в теглене на лотариен принцип за награда със съответния номер на договора за кредит. Участниците, които са изтеглили повече от един кредит в рамките на периода на кампанията, участват в тегленията според броя и със съответните номера на сключените договори за кредит, при условията на тази точка.

4.4. Процесът по потвърждаване на участието в Кампанията на уеб адрес https://www.vivus.bg/promo/october2024 се счита за успешно завършен след поставяне на отметки за изрично запознаване и приемане на настоящите Официални правила, както и на Декларацията за обработване на личните данни, и чрез натискането на бутона „Участвай“.

5. Награди.

5.1. Организаторът ще раздаде 3 (три) лаптопа HP 250 G10, Intel® Core™ i5-1335U, 15.6", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro, Dark Ash Silver.

6. Обявяване на печелившите и получаване на наградите.

6.1. В тегленето на наградите по т.5 се включват само участници, които отговарят на условията по т. 3 и т. 4 от тези Правила.

6.2. Ще бъдат изтеглени общо 3 (трима) печеливши участника и 3 (трима) резервни участника. За тегленето ще бъде съставен протокол, който ще съдържа данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на Организатора.

6.3. Тегленето на печелившите ще се проведе на 31.10.2024 г. в 10.00ч. на адреса на Ораганизатора. Механизмът на изтеглянето на печелившите участници се извършва на базата на web-базираното приложение на интернет страница http://www.random.org или http://www.woobox.com. Печелившите участници ще бъдат обявени в блог секцията на страницата на Vivus, с електронен адрес: https://www.vivus.bg/kategoria/nie-sme-vivus до края на съответния работен ден на тегленето – публикувани ще са двете им имена и населеното място по постоянен адрес.

6.4. След обявяването на печелившите по реда, описан в т. 6.3., Организаторът ще се свърже по телефона с всеки от спечелилите участници. В случай че Организаторът не може да осъществи първоначално връзка със спечелилия участник, то той ще има срок до 20.00ч. в същия работен ден, в който се е състояло тегленето, да направи това чрез повторни обаждания на телефонния номер, предоставен от участника, респективно да получи обратно обаждане от спечелилия участник, с който първоначално не е осъществена връзка.

6.5. При неосъществяване на връзка с печелившия участник в деня на тегленето, съгласно условията по-горе, спечелилият участник губи правото си да получи наградата и Организаторът може да се свърже по телефона с първия от изтеглените резервни печеливши участници в рамките на другия работен ден, следващ деня на тегленето. В случай че Организаторът не може да осъществи първоначално връзка с резервния изтеглен печеливш участник, то той ще има срок до 20.00ч. на деня, следващ деня на тегленето, да го направи чрез повторни обаждания на телефонния номер, предоставен от участника, респективно да получи обратно обаждане от спечелилия резервен печеливш участник, с който първоначално не е осъществена връзка.

6.6. При неосъществяване на връзка с резервния печеливш участник в срока по т. 6.5., резервният печеливш участник губи правото си да получи наградата и Организаторът може да се свърже по телефона с всеки следващ изтеглен резервен печеливш участник. В случай, че Организаторът не може да осъществи първоначално връзка с резервния изтеглен печеливш участник, то той ще има срок до 20.00ч. на втория работен ден след деня на тегленето да направи това чрез повторни обаждания на телефонния номер, предоставен от участника, респективно да получи обратно обаждане от спечелилия резервен печеливш участник, с който първоначално не е осъществена връзка.

6.7. В случай че Организаторът не успее да осъществи контакт със спечелилите и резервните печеливши участници в сроковете по-горе, тогава той има право да използва непредоставените награди по свое усмотрение в следващи свои кампании, промоции, игри и други.

6.1. Наградите в кампанията – 3 (три) лаптопа HP 250 G10, Intel® Core™ i5-1335U, 15.6", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro, Dark Ash Silver - ще се изпращат по куриер до адресите, посочени от печелившите участници в кампанията. След получаване на наградите участниците имат възможност да се снимат с тях и да изпратят снимките на Facebook страницата на Vivus, чийто електронен адрес е https://www.facebook.com/vivusbg.

6.2. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини, извън неговия обхват или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившите с награда на същата или на по-висока стойност.

7. Териториален обхват на Кампанията.

7.1. Кампанията се организира и провежда само на територията на Република България на специално създадената уеб страница с адрес:

https://www.vivus.bg/promo/october2024.

8. Лични данни.

8.1. Участниците и победителите се съгласяват доброволно в съответствие с разпоредбите на Закон за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни, че Организаторът, в качеството си на администратор на лични данни, има право да извършва обработването на личните данни на Участниците за цели, свързани с Кампанията (обявяване на печелившите, публични изяви, разпространение на информация за наградите, без предоставяне на възнаграждение за това).

8.2. Спечелилите участници се съгласяват да бъдат снимани, записвани и да участват в публични прояви на Организатора с рекламен характер във връзка с и по повод спечелените от тях награди, без да получават допълнително възнаграждение за това.

8.3. С настоящото Организаторът се съгласява обработването на данните да бъде извършвано за целите и в съответствие с настоящите Официални правила и приложимия закон.

8.4. За обработването на данните на Участниците, Организаторът ще използва система за обработване на лични данни, съответстваща на изискванията на българското законодателство за защита на личните данни. Организаторът гарантира, че всички негови представители и служители, на които е възложено обработването на личните данни, са надлежно инструктирани и са декларирали, че няма да разкриват обработваните лични данни в нарушение на българското законодателство и условията на настоящите Официални правила.

8.5. Организаторът се задължава да запази конфиденциалността на личната информация на Участниците в Кампанията и да я използва, съгласно условията на настоящите Официални правила и действащото законодателство и само за целите на Кампанията.

9. Права и отговорности.

9.1. Всеки Участник отговаря за истинността на предоставените от него данни във връзка с участието си в Кампанията. Организаторът има право да лиши всяко лице от участие в Кампанията, при нарушаване на което и да било от условията по нея или което направи опит чрез измама да получи Награда, респективно да бъде избран.

9.2. Ако Организаторът има основателни съмнения или установи действия от страна на Участник в Кампанията, извършени с цел манипулиране на Кампанията и изтегляне на определен Участник (използване на фалшива идентичност, използване на фалшив телефон и/или на произволен номер на договор за кредит с цел повече на брой регистрации за участие), Организаторът има правото да дисквалифицира и отстрани без предупреждение Участника от участие в Кампанията. В случай че Организаторът установи действия по предходното изречение след приключването на Кампанията и предоставянето на Награда, Организаторът има право да изиска връщане на Наградата и да я предостави на резервен печеливш Участник.

9.3. Участници, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва от Facebook и специалната страница на Кампанията всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно.

9.4. Организаторът не носи отговорност за кандидатури за участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.

9.5. Организаторът не носи отговорност за забава, промени, отменяне, отклонения или заместване на наградата или невъзможност за използването й поради местни официални празници или други обстоятелства, които са извън контрола на Организатора и възпрепятстват използването на наградата.

9.6. Тази кампания по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена и/или администрирана от Facebook.

10. Допълнителни разпоредби.

10.1. Организаторът има право по своя преценка да прекрати Кампанията по всяко време, обявявайки това на страницата на Кампанията https://www.vivus.bg/promo/october2024 както и във Фейсбук профила си с електронен адрес: https://www.facebook.com/vivusbg или в блог секцията на страницата на Vivus: https://www.vivus.bg/kategoria/nie-sme-vivus, в случай че настъпят независещи от него форсмажорни или други обстоятелства, които осуетяват нейното по-нататъшно изпълнение и същите не могат да бъдат отстранени от Организатора, както и при нарушаване на Правилата на Кампанията, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците;

10.2. Организаторът си запазва правото по негова преценка да изменя и допълва настоящите Официални правила, като за целта промените следва да бъдат обявени и достъпни за всички участници или желаещи да участват на специалната страница;

10.3. Всеки евентуален спор между Организатора и участниците в Кампанията се решава в дух на разбирателство по взаимно съгласие.

Настоящите Официални правила за провеждане на Кампания „Октомврийска лапТОП оферта от Vivus“ са приети и одобрени от Организатора със Заповед № 436 / 30.09.2024 г. и влизат в сила от 01.10.2024 г.

Още по темата